ΑΕΚ: Ο Σιμόες αναμένεται να προπονηθεί κανονικά ενόψει ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Ο Σιμόες αναμένεται να προπονηθεί κανονικά ενόψει ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Σιμόες αναμένεται να προπονηθεί κανονικά ενόψει ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο σήμερα αναμένεται να πάρει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πήρε μέρος στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ΑΕΚ και θα βρίσκεται στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως η χρησιμοποίησή του είναι καθαρά απόφαση του Νίκου Κωστένογλου.

Ωστόσο, τις τελευταίες δύο ημέρες προέκυψε και ένα πρόβλημα με τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Πορτογάλος μέσος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και αποφασίστηκε να μην ρισκάρει και να πραγματοποιήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο ο Έλληνας κόουτς είχε δοκιμάσει τον Κώστα Γαλανόπουλο πλάι στον Νέναντ Κρίστιτσιτς στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι ο Σιμόες αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα και εκτός απροόπτου θα βγάλει το πρόγραμμα για να τεθεί στη διάθεση του Κωστένογλου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος βρίσκεται ξανά σε καλή φόρμα, έχει αγωνιστεί και στα οκτώ επίσημα ματς της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν σε Super League και Ευρώπη, αποτελώντας τον δεύτερο παίκτη του ρόστερ σε λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν πίσω μόνο από τον Βασίλη Μπάρκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα