Λημνιός: «Με νοοτροπία νικητή κόντρα στην ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
Λημνιός: «Με νοοτροπία νικητή κόντρα στην ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός, λίγο πριν τη μάχη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν.

O νεαρός εξτρέμ έκανε ένα απολογισμό της πορείας και της κατάστασης της ομάδας στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ενώ μίλησε και για την μεγάλη μάχη κόντρα στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Θεωρώ ότι η ομάδα παίζει καλά, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, πέρυσι στα τρία – τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχαμε πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ την φετινή σεζόν στο Πρωτάθλημα στα πρώτα ματς πετύχαμε εννέα γκολ, αλλά όλοι κοιτάνε το αμυντικό κομμάτι. Κανείς δεν εξετάζει το επιθετικό κομμάτι και το γεγονός πως σε κάθε ματς δημιουργούμε δέκα ευκαιρίες για γκολ.

Σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Ακόμη το σύστημα που εφαρμόζουμε, δεν το έχουμε αφομοιώσει στο 100% αλλά προσπαθούμε συνεχώς. Και η ομάδα γίνεται ολοένα και καλύτερη».

Πάρτε μία πρώτη γεύση από όσα είπε ο Λημνιός μέσω του επίσημου καναλιού του Δικεφάλου στο YouTube.

Οι συνδρομητές του PAOK TV μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα