ΠΑΟΚ: Δύο ώρες στο γήπεδο!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δύο ώρες στο γήπεδο!

bet365

Η στοχευμένη προπόνηση του Αμπέλ Φερέιρα κράτησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για περισσότερο από δύο ώρες στο γήπεδο. Οι δοκιμές και τακτική προσέγγιση του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο προσκήνιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Όσο πλησιάζουμε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η δουλειά γίνεται πιο στοχευμένη κι αφορά κυρίως την τακτική προσέγγιση του αγώνα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να φύγει από το ΟΑΚΑ με τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει στην κορυφή της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του επί δύο ώρες πρόβαραν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας το πλάνο που θα κληθούν να εφαρμόσουν την Κυριακή στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε μεγάλη προσοχή τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στο τελείωμα των φάσεων.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια μπήκε τμηματικά σε κομμάτι της προπόνησης κι ο Μαουρίσιο γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποκατάσταση.

Το Σάββατο (28.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα