Παναιτωλικός: Με επιστροφές στον «τελικό» του Περιστερίου (pic)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Με επιστροφές στον «τελικό» του Περιστερίου (pic)

bet365

Ο Λουίς Κάστρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντουάρτε, Ρομάν, Μιμίτο και Σιέστεντ για τον κρίσιμο αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο.

Βιγιαρεάλ - Μπέτις με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρα αγώνα με τον Ατρόμητο με τον Λουίς Κάστρο να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μετράει επιστροφές. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Ντουάρτε και Ρομάν οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ διαθέσιμοι είναι και ο Μιμίτο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του αλλά και ο Σίεστεντ.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο τραυματίας Μαρσιάλ αλλά και ο Μπαΐροβιτς. Στο Αγρίνιο έχουν αντιληφθεί όλοι την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο
και είναι αποφασισμένοι στο Περιστέρι να σπάσουν το ρόδι και να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ, Μιμίτο, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Σανιά, Θεοδωρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Μαλής, Λιάβας, Σιέστεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα