Έμαν: «Είμαι νεαρός αλλά δεν φοβάμαι»

Έμαν: «Είμαι νεαρός αλλά δεν φοβάμαι»

Gazzetta team
Έμαν: «Είμαι νεαρός αλλά δεν φοβάμαι»

bet365

Ο Φαμπιάν Έμαν χαρακτήρισε εκπληκτική την πρώτη εμπειρία του σε ντέρμπι και αναφέρθηκε στο βάρος της ευθύνης που ανέλαβε μετά τον τραυματισμό του Κουέστα.

Ο Αυστριακός μίλησε στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε αρχικά στον σοβαρό τραυματισμό του Κουέστα λέγοντας ότι… «ήταν μαζί μας στην αρχή της εβδομάδας. Του ευχήθηκα καλή δύναμη γιατί ένας τραυματισμός είναι άσχημος για κάθε ποδοσφαιριστή». Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το βάρος της ευθύνης που υποχρεωτικά θα αναλάβει. «Έρχονται σημαντικά ματς. Αγωνίστηκα με ΟΦΗ και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι νεαρός, αλλά δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αισθάνομαι έτοιμος και είναι όμορφο συναίσθημα να παίζεις ειδικά μπροστά στον κόσμο της ομάδας σου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με δικές μου καλές εμφανίσεις. Αυτό θα κάνω και στο ματς με τη Λάρισα και στα επόμενα παιχνίδια. Γενικώς ο αγώνας με τη Λάρισα θα είναι δυσκολότερος γιατί θα έχουμε λιγότερους χώρους, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο.

Σχετικά με την πρώτη εμπειρία του από ντέρμπι, είπε… «ήταν εκπληκτική. Ήταν το σημαντικότερο μέχρι τώρα ματς στην καριέρα μου. Ήταν τρεις φίλοι μου στον αγώνα και τη στιγμή που σηκώθηκα να μπω είχαμε οπτική επαφή και προσπάθησαν από την κερκίδα να με εμψυχώσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα