Ολυμπιακός: Η ώρα των αγωνιστικών απαντήσεων και αποδείξεων για Καμαρά - Σουντανί!

Ολυμπιακός: Η ώρα των αγωνιστικών απαντήσεων και αποδείξεων για Καμαρά - Σουντανί!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ώρα των αγωνιστικών απαντήσεων και αποδείξεων για Καμαρά - Σουντανί!

bet365

Οι Χιλάλ Σουντανί και Μαντί Καμαρά είναι δύο παίκτες της δεύτερης γραμμής του ρόστερ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς που θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο τον Ολυμπιακό στην συνέχεια.
Ο 31χρονος διεθνής Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει φέτος 3 παιχνίδια στα πόδια του με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σκόραρε στο παιχνίδι με την ομάδα του Βόλου για το τελικό 5-0. Στο πρωτάθλημα έχει 2 ματς με το 1 γκολ που έχει σημειώσει μετά από 4 τελικές. Έχει 9 πάσες και 2 φάουλ υπέρ. Ο Σουντανί περιμένει πως και πως να πάρει περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει και άλλο στον φετινό Ολυμπιακό.
Από την άλλη υπάρχει ο Μαντί Καμαρά των 10 αγώνων φέτος. Ο Αφρικανός χαφ δεν είναι στα περσινά πολύ καλά του επίπεδα, ωστόσο παραμένει ένας δυναμικός μέσος που... καταπίνει πολλά χιλιόμετρα, που είναι καλός αμυντικά και που έχει καλά πόδια. Στην SL1 ο Καμαρά είχε 28 πάσες φέτος, 1 εύστοχο γέμισμα, 5 κλεψίματα και 3 φάουλ υπέρ. Ο Καμαρά που μπορεί να αποδώσει ως οκτάρι και ως εξάρι είναι μία επιλογή με διπλή... ανάγνωση. Εάν για παράδειγμα χρησιμοποιηθεί με Λαμία ο Καμαρά και πάει καλά τότε θα μπορέσει να δώσει λύσεις και στο Champions League καθώς είναι στην ευρωπαϊκή λίστα σε αντίθεση με τον Σουντανί.
Ο ΚΑΜΑΡΑ ΦΕΤΟΣ:
Έξι ματς στο Champions League και τέσσερα στην SL1 χωρίς γκολ και ασίστ
Ο ΣΟΥΝΤΑΝΙ ΦΕΤΟΣ:
Ένα ματς στο Champions League και δύο στην Sl1 με ένα γκολ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα