Ιντέγε: «Θα ήθελα να ανανεώσω με τον Αρη»

Ιντέγε: «Θα ήθελα να ανανεώσω με τον Αρη»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Θα ήθελα να ανανεώσω με τον Αρη»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για την μέχρι στιγμής παρουσία του στον Αρη, για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη τονίζοντας πως θα του άρεσε να παραμείνει και άλλο στους «κίτρινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αφρικανός επιθετικός στο completesports.com:

Για τον Άρη: «Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Το πιο σημαντικό είναι ότι μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Η ομάδα είναι σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ, το μόνο που έλαβα ήταν αγάπη. Ακόμη και όταν δεν σκόραρα για 5 και 6 παιχνίδια, το μόνο που μου έδειχναν όλοι είναι αγάπη. Δεν υπήρξε στιγμή που κάποιος είπε κάτι κακό για μένα ή προσπάθησε να με αποθαρρύνει».

Για τον κόσμο: «Η στήριξη του κόσμου, του προέδρου και των συμπαιχτών μου είναι πραγματικά απίστευτη. Θα σκεφτώ τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου μου όταν αυτό τελειώνει. Αν υπάρχει στο τραπέζι κάποια καλή πρόταση, γιατί όχι να μην μείνω».

Για τη ζωή στην Θεσσαλονίκη: «Είναι μια υπέροχη πόλη και μία εξαιρετική ομάδα. Θα μου άρεσε πολύ να μείνω εδώ και να ανανεώσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα