Παναθηναϊκός: Εξάρθρωση δαχτύλου ο Κότσαρης, μπήκαν Σένκεφελντ – Μολό

Παναθηναϊκός: Εξάρθρωση δαχτύλου ο Κότσαρης, μπήκαν Σένκεφελντ – Μολό

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Εξάρθρωση δαχτύλου ο Κότσαρης, μπήκαν Σένκεφελντ – Μολό

bet365

Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί, προστέθηκε στη λίστα των απόντων ο Κότσαρης που υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου στο χέρι. Μπήκαν οι Σένκεφελντ και Μολό που είχαν κάνει γυμναστήριο την Τρίτη.

Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μαδρίτης με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στο πράσινο «στρατόπεδο» συνεχίζεται η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την προσεχή Κυριακή, με τους Μακέντα και Σέχου φυσικά ν' απουσιάζουν λόγω των τραυματισμών τους και να προστίθεται στη λίστα και ο Κωνσταντίνος Κότσαρης. Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέστη εξάρθρωση δαχτύλου στο χέρι.

Ο Φάουστο έμεινε στο γυμναστήριο, οι Νούνες και Μαυρομμάτης ακολούθησαν κυρίως το πρώτο κομμάτι της προπόνησης της ημέρας, ενώ, ένα γκρουπ παικτών θα βγει στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου και το απόγευμα.

Το πρωί, πάντως, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη – με τους Μολό και Σένκεφελντ να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς – έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα