ΟΦΗ: Με απουσίες η προπόνηση

ΟΦΗ: Με απουσίες η προπόνηση

Gazzetta team
ΟΦΗ: Με απουσίες η προπόνηση

bet365

Χωρίς τους Μάνο, Μεγιάδο, Γουάιλι, Φερέιρα και Ναμπί έγινε τη Δευτέρα (23/09) η προπόνηση του ΟΦΗ.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η πρώτη προπόνηση των Ομιλιτών μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος έχει αιμάτωμα στη φτέρνα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Αμφότεροι έκαναν θεραπεία και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Εξάλλου, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Όσκαρ Γουάιλι, Φελίπε Φερέιρα και Αντίλ Ναμπί.

Όπως ενημέρωσαν οι Κρητικοί, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ. Στο πρώτο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του περασμένου Σαββάτου και έκαναν προπόνηση μέτριας έντασης, με έμφαση στην τεχνική και στην ενδυνάμωση στο πάνω μέρος του σώματος. Στο δεύτερο γκρουπ συμμετείχαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις τεχνικής και ενδυνάμωσης στο πάνω μέρος του σώματος και υψηλής έντασης αγωνιστικά παιχνίδια.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (24/09), στις 10:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα