Σοκ στον Άρη με Κουέστα, μπαίνει στο χειρουργείο!

Σοκ στον Άρη με Κουέστα, μπαίνει στο χειρουργείο!

Gazzetta team
Σοκ στον Άρη με Κουέστα, μπαίνει στο χειρουργείο!

bet365

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Χουλιάν Κουέστα καθώς η μαγνητική τομογραφία έδειξε πρόβλημα στην κλείδα και ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα τριών μηνών.

Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ισπανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στη φάση όπου δέχθηκε χτύπημα από τον Άκπομ. Σήμερα (23/9) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι έχει πάθει ζημιά στην κλείδα και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Το πρόβλημα των «κίτρινων» γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από τη στιγμή που ο Ισπανός ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Άρη, κυρίως όμως γιατί οι Θεσσαλονικείς δεν φρόντισαν να αποκτήσουν έναν έμπειρο πορτιέρο και πλέον έχουν μόνο τον Φαμπιάν Έμαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα