Φερέιρα: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία»

bet365

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Άρη ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV ανέφερε τα εξής: «Θεωρώ πως στα πρώτα 20 λεπτά ήταν πολύ νευρικό το παιχνίδι με πολλές διακοπές, πολλά φάουλ και χωρίς καθόλου ρυθμό. Από την αρχή φάνηκε πως Άρης κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο ταχύτεροι στην κυκλοφορία της μπάλας να παίζαμε από τα άκρα. Η αντίπαλη ομάδα ήθελε να εκμεταλλευτεί τα δικά μας λάθη. Σε τρεις επιθέσεις πέτυχαν δύο γκολ. Εμείς ανεβάσαμε στροφές κάναμε πάρα πολλές τελικές στο δεύτερο μέρος παρά την αποβολή του Μάτος. Αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Είχαμε χαρακτήρα, οι παίκτες έβγαλαν προσωπικότητα και κυνηγήσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο το γκολ της ισοφάρισης».

Για το πώς δέχτηκε δύο γκολ ο ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να δώσω λογική εξήγηση. Το δεύτερο γκολ είναι κόπια του γκολ που δεχτήκαμε στην Μπρατισλάβα. Έγινε ένα βολέ από τον τερματοφύλακα σχεδόν στο πουθενά, αλλά η αμυντική μας γραμμή δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη συγκέντρωση στα γκολ που δεχτήκαμε. Η πρώτη γραμμή πίεσης μας δεν αντέδρασε σωστά στο πρώτο γκολ που δεχτήκαμε. Προσπαθήσαμε όμως σε όλο το ματς και το κρατάμε αυτό. Η ομάδα δεν τα παράτησε. Ακόμη και η αλλαγή που έγινε μετά την αποβολή ήταν επιθετικού για πίστευα πως πρέπει να κυνηγούσαμε το γκολ. Αρνούμαστε να χάσουμε. Κάναμε 17 τελικές. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα.

Σχετικά με το αν άλλαξε κάτι στο πλάνο μετά την αποχώρηση του Πέλκα: «Δυστυχώς ήταν μία άτυχη στιγμή ο τραυματισμός του Πέλκα. Βάλαμε τον Ζαμπά ως δεύτερο επιθετικό για να γίνουν κάποιες κάθετες κινήσεις στην άμυνα του Άρη, να εκμεταλλευτούμε κάποιες καταστάσεις στα άκρα και να βγουν συνδυασμοί με τον Λημνιό. Μετά την είσοδο του Ελ Καντουρί, ο Μίσιτς έπαιξε σαν 10άρι και υπήρχαν πολλοί περισσότεροι παίκτες για να εκμεταλλευτούμε τις δεύτερες μπαλιές στις σέντρες. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Γιαννούλης επίσης αγωνίστηκε ως δεξί μπακ - χαφ μετά την αποβολή και έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε.

Η ομάδα άλλαξε τους κεντρικούς μέσους φέτος. Ο Μίσιτς πήρε την ευκαιρία και παίζει καλά. Ο Ντάγκλας προσπάθησε πολύ. Οι μεσοεπιθετικοί μας δεν είναι σε καλό φεγγάρι, θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Μπορεί να μην μας έδωσαν πολλά, αλλά κάναμε 17 ευκαιρίες, ενώ είχαμε και ένα γκολ που ακυρώθηκε ελάχιστα ως οφσάιντ».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς για τη στήριξη. Δεν αποδοκίμασαν την ομάδα μετά το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε. Πίστευαν στην ανατροπή. Θέλαμε να τους δώσουμε ως δώρο τη νίκη, αλλά υποσχόμαστε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό γι αυτούς στα επόμενα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα