Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έκανε δοκιμή και με Τσιμίκα - Γκερέρο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έκανε δοκιμή και με Τσιμίκα - Γκερέρο

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δοκιμή το Σάββατο και με τους Τσιμίκα - Γκερέρο, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην αλλάξει και τίποτα για το ντέρμπι από την 11άδα που είχε με Τότεναμ.

Νωρίτερα είχατε διαβάσει τα πλάνα του Πορτογάλου και ότι ο προσανατολισμός ήταν να κάνει πολύ λίγες αλλαγές. Ίσως δύο στο μάξιμουμ με Κούτρη αρ. μπακ και Ελ Αραμπί μπροστά.

Ωστόσο στις δοκιμές που έκανε το Σάββατο ο Πέδρο Μαρτίνς είχε και σχήμα με αρ. μπακ τον Τσιμίκα και μπροστά τον Γκερέρο. Κάτι το οποίο δείχνει ότι μπορεί να μην έχει καμία διαφοροποίηση συγκριτικά με τον αγώνα απέναντι στην Τότεναμ. Σε μία τέτοια περίπτωση οι 11 θα είναι: Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ δεξί μπακ, Σεμέδο και Μεριά οι στόπερ, Τσιμίκας για αριστερά και για το κέντρο ο Μπουχαλάκης με τον Γκιγιέρμε. Οι Μασούρας και Ποντένσε στα δύο άκρα της επίθεσης και Βαλμπουενά ο επιτελικός πίσω από τον φορ Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα