H αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι! (pic)

H αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι! (pic)

Gazzetta team
H αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι! (pic)

bet365

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 20άδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Νούνες να μένει εκτός. «Μέσα» Σένκεφελντ και Μπεκ.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή που θα επιχειρήσει να αντιστρέψει το κλίμα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Ζοάο Νούνες με τον Σωκράτη Διούδη έκαναν αποθεραπεία και ο Πορτογάλος έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Καμπετσής και Βέργος. Ο Μπεκ και ο Σέγκεφελντ, από την άλλη, συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα, με τον τελευταίο μάλιστα να έχουν γίνει και δοκιμές. Την Κυριακή θα «κοπεί» ένας τερματοφύλακας και ακόμα ένας παίκτης.

Οι «πράσινοι» έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Η αποστολή: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης και Πούγγουρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα