Επικίνδυνη έξοδος στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Επικίνδυνη έξοδος στο Αγρίνιο για την ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ έχει άλλη μια εκτός έδρας δοκιμασία, αυτή την φορά στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, την ώρα που στην Τρίπολη Αστέρας και Ατρόμητος καίγονται για βαθμούς. Τέλος, στο τρίτο ματς του Σαββάτου της 4ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Βόλος φιλοξενεί τον ΟΦΗ.

Ο Βόλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, φιλοξενεί τον ΟΦΗ με στόχο να επανέλθει στις νίκες. Οι νεοφώτιστοι θέλουν από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για την παραμονή και ήδη έχουν πετύχει δύο νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Στα αγωνιστικά επιστρέφει ο Μπασόνγκ μετά τον τραυματισμό της πρεμιέρας, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Λύρατζης. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ έχει κάνει επίσης τρομερό ξεκίνημα με δύο νίκες και μία ισοπαλία και δείχνει ότι φέτος κάτι καλό φτιάχνεται. Στο Βόλο και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, μέσα οι Κοροβέσης και Μαρινάκης, παραμένουν εκτός οι Ναμπί και Φερέιρα.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας υποδέχεται τον Ατρόμητο σε ένα ματς που και οι δύο καίγονται για βαθμούς. Και οι δύο ομάδες ακόμα δεν έχουν σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα και μια νέα γκέλα θα φέρει σε δύσκολη θέση τους προπονητές των δύο ομάδων. Το ευχάριστο για τον Μπόρχα Χιμένεθ είναι ότι υπολογίζει τον Μπόρχα Φερνάντεθ. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος ταξίδεψε στην Αρκαδία με πολλές απουσίες αφού τραυματίες είναι οι Μέγιερι, Κιβρακίδης Ανδρούτσος και Ουγκράι.

Τέλος, στο Αγρίνιο η ΑΕΚ ετοιμάζεται για άλλη μία επικίνδυνη έξοδο. Η Ένωση δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της με τον Νίκο Κωστένογλου με τον οποίο έχει μόνο νίκες. Στο πλευρό της ΑΕΚ και ο κόσμος της παρά το γεγονός ότι πήγε να δημιουργηθεί θέμα με την αρχική απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της. Στα αγωνιστικά, τραυματίες οι Ολιβέιρα και Σιμάο, στην Αθήνα και ο Κλωναρίδης. Με πολλά προβλήματα θα περιμένει την ΑΕΚ ο Παναιτωλικός αφού ο Λουίς Κάστρο δεν υπολογίζει τους Μιμίτο (τιμωρημένος), Ντουάρτε και τους τραυματίες Μαρσιάλ, Ρομάν. Σημαντικό ματς και για τα καναρίνια, αφού δεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα και καίγεται.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (21/9)
Βόλος - ΟΦΗ (17:15, NS1)
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (19:30, NS2)
Παναιτωλικός - ΑΕΚ (20:00, ΕΡΤsports)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα