ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για την Κυριακή

ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για την Κυριακή

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μετράει αντίστροφα για την Κυριακή

bet365

Με μια προπόνηση το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη. «ΟΚ» ο Ελ Καντουρί.

Για τους πρωταθλητές Ελλάδας «οι ώρες πλέον μετρούν αντίστροφα» και πλέον όπως αναφέρουν, ετοιμάζονται για να επιστρέψουν στη δράση και στο γήπεδο, με τους παίκτες και τεχνικό τιμ να δουλεύουν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες του αγώνα κόντρα στον Άρη στην Τούμπα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (21/9) στο γήπεδο της Τούμπας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση:

«Και η Παρασκευή (20.09) αφιερώθηκε κυρίως στο κομμάτι της τακτικής. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έδωσαν έμφαση σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού κάνοντας μία τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης του ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια ακολούθησαν μαθήματα από τον προπονητή μέσα από διάφορα παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά σε όλη την προπόνηση.

Το Σάββατο (21.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα