ΠΑΟΚ: Τακτική με παρόντα τον Καντουρί

ΠΑΟΚ: Τακτική με παρόντα τον Καντουρί

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τακτική με παρόντα τον Καντουρί

bet365

Ο Μαροκινός μέσος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (19/9), όπου ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναλώθηκαν κυρίως στο κομμάτι της τακτικής ενόψει Άρη.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας πλησιάζει. Άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δουλεύουν σκληρα προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής (22.09).

Η προπόνηση της Πέμπτης (19.09) ήταν… μαραθώνιος και ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής. Έπειτα από ένα σύντομο σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες στην κυκλοφορία, την ανάπτυξη, τις τοποθετήσεις, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε χωρίς πρόβλημα όλη την προπόνηση. Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια , Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν σε εξετάσεις επανέλεγχου και σε δοκιμασίες ετοιμότητας, ώστε να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποθεραπείας τους και η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Παρασκευή (20.09), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα