Επιμένουν οι Ισπανοί για Λόπες, αλλά η επιλογή του Άρη είναι ο Ένινγκ

Επιμένουν οι Ισπανοί για Λόπες, αλλά η επιλογή του Άρη είναι ο Ένινγκ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επιμένουν οι Ισπανοί για Λόπες, αλλά η επιλογή του Άρη είναι ο Ένινγκ

bet365

Για πίεση του Άρη προς τον Ζεράρ Λόπες για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας γράφουν οι Ισπανοί, ωστόσο, οι «κίτρινοι» δείχνουν να καταλήγουν στην περίπτωση του Μίκαελ Ένινγκ.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.sport.es», αναφέρει μεταξύ άλλων ότι… «ο Άρης πιέζει τον Λόπες για να υπογράψει καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή του ελληνικού συλλόγου. Ο Καταλανός έθεσε συγκεκριμένες απαιτήσεις και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται».

Ωστόσο, ο Άρης δείχνει να προσανατολίζεται στη λύση του Μίκαελ Ένινγκ με τον οποίον εξάλλου έγιναν και κατ’ ιδίαν συναντήσεις, στη διάρκεια των οποίων ο Γερμανός προπονητής ουσιαστικά… κάλυψε το χαμένο έδαφος και «κέρδισε» τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη.

Πάντως, μέχρι το ντέρμπι (22/9) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν προβλέπεται να γίνει το παραμικρό σε επίσημο επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα