ΑΕΚ και ΟΠΑΠ μαζί για ακόμα μια σεζόν! (pics)

ΑΕΚ και ΟΠΑΠ μαζί για ακόμα μια σεζόν! (pics)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ και ΟΠΑΠ μαζί για ακόμα μια σεζόν! (pics)

bet365

ΑΕΚ και ΟΠΑΠ παρουσίασαν την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν. Το gazzetta.gr ήταν στα γραφεία του ΟΠΑΠ και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν.

ΑΕΚ και ΟΠΑΠ ανανέωσαν τη χορηγική συνεργασία τους για ακόμα μια σεζόν, η παρουσίαση της οποίας έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (18/09) στα γραφεία του οργανισμού.

Το «παρών» από την πλευρά της ΑΕΚ έδωσαν ο CEO και Α' αντιπρόεδρος, Μηνάς Λυσάνδρου, ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, ο Διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος και παίκτες των κιτρινόμαυρων, όπως οι Μπακάκης, Μπάρκας, Οικονόμου, Ολιβέιρα, Σιμάο και Χουλτ. Από τη μεριά του ΟΠΑΠ, παρόντες ήταν ο πρόεδρος Kamil Ziegler και ο CEO, Damian Cope.

Στην τοποθέτησή του ο Damian Cope, CEO του ΟΠΑΠ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ΑΕΚ και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί για 5η σεζόν, προλογίζοντας έτσι τη συνέντευξη Τύπου: «Το όραμα 2020 του ΟΠΑΠ προβλέπει την καθιέρωσή του ως εταιρεία ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων παγκοσμίου επιπέδου. Ο αθλητισμός είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δημοφιλείς μορφές διασκέδασης και ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έναν από τους πιο επιτυχημένους και ιστορικούς συλλόγους της Ελλάδας. Η έμφαση που δίνει η ΑΕΚ στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών ακαδημιών και των αθλητικών εγκαταστάσεων συνάδει με τη δέσμευση του ΟΠΑΠ για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. H εφετινή σεζόν θα είναι ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και ελπίζουμε να αποτελέσει προάγγελο για νέες επιτυχίες στο καινούργιο γήπεδο», υποστήριξε.

Έπειτα ο CEO και Α’ αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου ανέφερε: «Η σχέση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ είναι ξεχωριστή. Αποτελεί το ισχυρότερο θεμέλιο του προγράμματός μας. Μέσω της συνεργασίας μας έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην ιστορία μας. Διατηρούμε τον ΟΠΑΠ ως κορυφαίο χορηγό και μαζί τοποθετούμε υψηλούς στόχους. Η ΑΕΚ ως ιδέα πρεσβεύει κάτι μεγαλύτερο από ένα αθλητικό σωματείο, όπως και ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει κάτι μεγαλύτερο από μία εταιρία. Σε εμπορικό επίπεδο η πλατφόρμα της ΑΕΚ θα προβάλει τον ΟΠΑΠ, όπως και ο ΟΠΑΠ αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα της επιτυχίας της ομάδας μας».

Από τη μεριά του ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς τόνισε: «Είναι πρώτη τοποθέτησή μου ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην οικογένεια της ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για τη συνέχεια της συνεργασίας μας. Ο χορηγός της φανέλας για έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ είναι πάντα καθοριστικός. Ο ΟΠΑΠ για πολλά χρόνια στηρίζει τον αθλητισμό και στέκεται δίπλα στην κοινωνία με σημαντικές δράσεις. Για τους λόγους αυτούς του αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι η συνεργασία να είναι επιτυχημένη και τη σεζόν αυτή και να συνεχιστεί και στο μέλλον».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Μιχάλης Μπακάκης υπογράμμισε: «Θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίηση για τη συνέχεια της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και να αγωνιστούμε δύο φορές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα