PAOK TV: «Άλλαξε τους κανόνες…» (vid)

PAOK TV: «Άλλαξε τους κανόνες…» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
PAOK TV: «Άλλαξε τους κανόνες…» (vid)

bet365

Κατά την πρώτη ημέρα διάθεσης των ετήσιων πακέτων οι συνδρομές του PAOK TV ξεπέρασαν τις 3.500, νούμερο που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αγκαλιάσει και στηρίζει το εγχείρημα.

Μέσα σε περίπου 11 ώρες διάθεσης των ετήσιων πακέτων ο αριθμός των συνδρομών ξεπέρασαν τις 3.500, άκρως ενθαρρυντικό νούμερο, που ξεκίνησε από τις 500 συνδρομές και σταδιακά ανέβαινε,«εξαιρετικό νούμερο», όπως λένε ικανοποιημένοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Εκεί, που εστιάζουν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι οι προσφορές στους επαγγελματίες συνδρομητές, στους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών) ανά την Ελλάδα, που θα αγοράσουν το συγκεκριμένο πακέτο μετά από συνεννόηση με συγκεκριμένο τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της θα φιλοξενεί σε ειδικό hotspot όλα τα καταστήματα που έχουν αποκτήσει το επαγγελματικό πακέτο, προβάλλοντας τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

«Θέλεις να γίνεις κομμάτι της ιστορίας; Κλείσε το πακέτο σου! Άλλαξε τους κανόνες…». Τα μότο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που συνοδεύουν την πρώτη ημέρα διάθεσης των ετήσιων συνδρομών για το PAOK TV είναι ενδεικτικά του τρόπου σκέψης των ανθρώπων της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα