Αστέρας Τρίπολης: Αναγκαία η επιστροφή στην κανονικότητα!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Αναγκαία η επιστροφή στην κανονικότητα!

bet365

Ο Μπόρχα Χιμένεθ έκανε κάποιες... ανορθογραφίες τις οποίες οφείλει να διορθώσει ενόψει Ατρόμητου.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Καλές οι αλλαγές. Ακόμη καλύτερα τα στοιχεία που βλέπουμε να έχει ο νέος Αστέρας (κατοχή, καλή κυκλοφορία της μπάλα και δημιουργία φάσεων). Ωστόσο, θα πρέπει να γίνουν κάποιες διορθώσεις για να έχει και ουσία η ομάδα. Όπως και να το κάνουμε αυτό είναι που μετράει. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή μας γενικότερα.

Ο Αντζουλάς ΔΕΝ είναι δεξί μπακ. Ο Κώτσιρας είναι και μάλιστα από τα καλύτερα του πρωταθλήματος. Βάσει αποτελέσματος, λοιπόν, το να είναι ο διεθνής δεξιός μπακ στον πάγκο σε τέτοιου είδους ματς είναι λάθος- εκτός κι αν το παιδί είχε πρόβλημα υγείας. Που δεν είχε στην προκειμένη και ευχόμαστε να μην έχει. Ο Αντζουλάς από την άλλη είναι ένα παιδί με τεράστιο ταλέντο, στη Φιορεντίνα πέρυσι έφτασε στο σημείο να δηλωθεί στο ρόστερ της ομάδας και στον Αστέρα φέτος έχει την ευκαιρία να ανδρωθεί.

Αρκεί να μην "καεί". Χρειάζεται, λοιπόν, προστασία και διαχείριση! Από εκεί και πέρα, ο Ιγκλέσιας που στην προετοιμασία και στα φιλικά έμεινε κι αυτός στον πάγκο. Με τον... κολλητό του - εκτός κι εντός αγωνιστικών χώρων - Μουνάφο θα κολλούσαν άψογα.

Ξέρoυμε όλοι μας τί μπορούν να κάνουν, εξάλλου. Ο Μπαράλες σωστά χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή, όπως κι η τριάδα από πίσω του - εκτός κι αν με τον Ιγκλέσιας στον άξονα ο Καπίγια πήγαινε πίσω από τον επιθετικό. Με τη χρησιμοποίηση του Ισπανού δίπλα στον Μουνάφο, η ομάδα έχασε μαρκαρίσματα. Κόντρα στον Ατρόμητο, περιμένουμε να δούμε ένα πιο... σφιχτό σχήμα με πιο ορθολογικές κινήσεις από τον Μπόρχα Χιμένεθ. Αλλιώς, ο Ισπανός δεν θα προστατεύει και τον εαυτό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα