VAR: Ο Αυγενάκης συγκάλεσε σύσκεψη στην ΓΓΑ για την εφαρμογή του VAR

Δημήτρης Τομαράς
VAR: Ο Αυγενάκης συγκάλεσε σύσκεψη στην ΓΓΑ για την εφαρμογή του VAR

bet365

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη ΕΠΟ και Super League 1, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συγκάλεσε σύσκεψη στην ΓΓΑ, για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 11:00, με θέμα: «Εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο».
Στην σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των FIFA / UEFA, των ΕΠΟ / ΚΕΔ, της συμβαλλόμενης εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1. Επίσης ο πρόεδρός της, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, ωστόσο είναι σαφές ότι θα γίνει κουβέντα για το πως λειτούργησε το VAR στις πρώτες αγωνιστικές και την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα