Δώνης: «Η πιο δύσκολη μέρα του πατέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Δώνης: «Η πιο δύσκολη μέρα του πατέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Δώνης: «Η πιο δύσκολη μέρα του πατέρα μου στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Χρήστος Δώνης ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να προσπαθήσουν να αλλάξουν εικόνα, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα δεν είναι «ούτε ο Δώνης ούτε κανείς μόνος του» και πως πρέπει να βρεθεί η λύση μέσα από το σύνολο.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα (4-0) από τον Άρη, καθώς και για το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στη σεζόν, αναφέροντας πως πρέπει οι ποδοσφαιριστές να βρουν τη λύση για το πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Μας είπε ότι είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας. Μάλλον είναι η πιο δύσκολη μέρα όσο βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Είναι ακόμα η αρχή του πρωταθλήματος και πρέπει να βγούμε απ’ αυτό».

Για το αν είναι λύση η αλλαγή προπονητή: «Υπάρχει διοίκηση για να αποφασίσει, δεν είναι η θέση μου εμένα να το κρίνω αυτό. Είναι όμως το λιγότερο. Εμείς οι παίκτες πρέπει να αλλάξουμε εικόνα, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει από την προετοιμασία ως τώρα. Τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που πρέπει».

Για την άποψή του για την ομάδα: «Το μόνο εύκολο είναι να βγω να πω τι πρέπει να γίνει, να μοιράζω ευθύνες αλλά δεν είμαι έτσι. Δεν θα ήταν ομάδα αυτό το πράγμα. Χρειαζόμαστε πράξεις και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι, να αλλάξουμε εικόνα και να παίξουμε καλύτερα».

Για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών: «Η νοοτροπία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Δεν έχω μάθει όμως να επιρρίπτω ευθύνες σε συμπαίκτες μου».Για όσα είπαν μεταξύ τους: «Με τη διακοπή της Εθνικής μιλήσαμε πολύ, όμως στην πράξη τα χαλάμε. Πάντως δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε και σίγουρα πρέπει κάτι να αλλάξουμε».

Για την εξήγηση των παικτών: «Δεν το έχουμε κάνει αυτό. Κάναμε καλή προετοιμασία, όμως αυτή δεν μας δίνει πόντους. Έχουμε μιλήσει πολύ, όμως δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε λύση. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε ο Δώνης ούτε κανείς. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να βρούμε τι φταίει και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε, ώστε να βρούμε τη λύση όλοι μαζί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα