Αλμπάνης: «Καλή προσέγγιση από τον Κωστένογλου»

Αλμπάνης: «Καλή προσέγγιση από τον Κωστένογλου»

Gazzetta team
Αλμπάνης: «Καλή προσέγγιση από τον Κωστένογλου»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ στάθηκε στις αλλαγές που συντελούνται στην ΑΕΚ, αλλά και στους συναδέλφους του της Football League που δεν έχουν ασφάλεια!
Για το ματς με τη Λαμία, τη δική του παρουσία, αλλά και τους συναδέλφους του στις μικρότερες κατηγορίες που δεν βρίσκονται σε ανάλογη με εκείνον προνομιούχο θέση, μίλησε ο Χρήστος Αλμπάνης στη NOVA. «Γνωρίζαμε πως το παιχνίδι θα μας δυσκολέψει επειδή δεν θα υπήρχαν πολλοί χώροι. Σκοράραμε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μας έφυγε το βάρος που υπήρχε και στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι». Μετά του μεταφέρθηκε πως το αποψινό ήταν το πρώτο του φετινό ματς πρωταθλήματος ως βασικός και ότι ο Νίκος Κωστένογλου δείχνει πως τον εμπιστεύεται. «Ο κύριος Κωστένογλου έχει κάνει πολύ καλή προσέγγιση, στη δύσκολη στιγμή που βρισκόμασταν. Το έχει διαχειριστεί καλά, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ο ποδοσφαιριστής καλείται να είναι έτοιμος όποτε του δοθεί η ευκαιρία και να την αξιοποιήσει».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν. «Στο ποδόσφαιρο η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση σου δίνουν έξτρα ώθηση. Εχει αλλάξει και ο ρυθμός της προπόνησης. Δουλεύουμε αρκετά. Βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Μπορούμε και καλύτερα και θα εστιάσουμε σε αυτό το κομμάτι». Για τον ίδιο και τον τραυματισμό που τον άφησε πίσω, ανέφερε πως «είναι ο αστάθμητος παράγοντας του ποδοσφαίρου. Ενα προβληματάκι στο γόνατο. Το ξεπέρασα». Μετά ανέφερε πως «ήταν εκπληκτική η ενέργεια του Λιβάια. Αν δεν το έβαζε εκείνος, θα το έβαζε ο Γιακουμάκης. Το γκολ είναι γκολ. Είναι ένα παιδί που είχε μεγάλη αποχή (σ.σ. ο Γιακουμάκης). Μπορεί να βοηθήσει πολύ. Είναι ένας αξιόλογος παίκτης και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο».
Για το που θέλει να παίζει, τόνισε πως πάνω από όλα είναι η ομάδα. «Εχω μία ιδιαίτερη αδυναμία στα φτερά, αλλά ο ποδοσφαιριστής καλείται να προσαρμόζεται, να αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι και να βοηθά να παίρνει νίκες η ομάδα. Δεν παρακολουθώ τα στατιστικά μου. Το δικό μου μέλημα είναι να κερδίζει η ομάδα».
Κλείνοντας στάθηκε στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Football League αγωνίστηκαν χθες και σήμερα χωρίς να έχουν ασφάλεια μετά από σχετική καταγγελία του Π.Σ.Α.Π., δείχνοντας πως είναι αλληλέγγυος στους συναδέλφους του. «Ενημερώθηκα διαβάζοντας πως οι παίκτες της Football League δεν είχαν ασφαλιστήριο. Θα μπορούσε ο κάθε ένας να βρίσκεται στη θέση των παιδιών. Εγώ βρίσκομαι στην προνομιούχο θέση να μου εξασφαλίζει η ομάδα το ασφαλιστήριο μου και όλες τις απαραίτητες συνθήκες Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται στις χαμηλότερες κατηγορίες. Δεν νοείται ο κάθε εργαζόμενος να μην έχει ασφάλεια. Δεν ξέρω ποιος είναι αρμόδιος, αλλά θεωρώ πως πρέπει να γίνει μία αλλαγή και να σταματήσει αυτό», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα