Άρης - Παναθηναϊκός: Ο Περέα σκόραρε κι... έβαλε τα κλάματα (pics)

Gazzetta team
Άρης - Παναθηναϊκός: Ο Περέα σκόραρε κι... έβαλε τα κλάματα (pics)

bet365

Ο Χοσέ Περέα σκόραρε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο 84' και κατά τους πανηγυρισμούς του, πριν την ακύρωσή του, έβαλε τα κλάματα, με τον Χατζηγιοβάνη να προσπαθεί να τον επαναφέρει σε... τάξη.

Τη «βαριά» ήττα από τους Θεσσαλονικείς κόντεψε να μετριάσει ο 19χρονος επιθετικός, που στο 84' βρήκε δίχτυα, όμως έπειτα από διαβούλευση του διαιτητή Φωτιά με τον VAR ακυρώθηκε λόγω φάουλ εις βάρος του Μακέντα πριν την εξέλιξη της φάσης.

Εντούτοις ο Περέα είχε προλάβει να τραβήξει πάνω του τα «βλέμματα», λυγίζοντας όπως φαίνεται από τη συγκίνηση μετά το γκολ και βάζοντας τα κλάματα κατά τους πανηγυρισμούς. Μάλιστα με το σκορ στο 4-1 ο Χατζηγιοβάνης που βρέθηκε δίπλα του προσπαθούσε να τον συνεφέρει και να τον οδηγήσει στη σέντρα, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Εξάλλου, ο Περέα είναι ο δεύτερος Κολομβιανός που φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, μετά τον Σεγούντο Βίκτορ Γκερέρο Ιμπάρμπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα