Γκιγιέρμε: «Ερχεται φυσιολογικά το ότι δεν δεχόμαστε γκολ»

Γκιγιέρμε: «Ερχεται φυσιολογικά το ότι δεν δεχόμαστε γκολ»

Gazzetta team
Γκιγιέρμε: «Ερχεται φυσιολογικά το ότι δεν δεχόμαστε γκολ»

bet365

Ο Γκιγιέρμε δεν... εκπλήσσεται με το το μηδέν παθητικό του Ολυμπιακού, μιας κι η ομάδα του δουλεύει σκληρά σ' αυτόν τον τομέα - όπως δήλωσε ο ίδιος.

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου στη «Nova» μετά το 5-0 επί του Βόλου:

Για το 1-0: «Δουλεύουμε πολύ τις στατικές φάσεις και τη συγκεκριμένη φάση στις προπονήσεις. Είμαστε ευτυχισμένοι όταν η σκληρή δουλειά γίνεται αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του: «Νομίζω πως είναι το κύριο χαρακτηριστικό μου να παίζω πολύ με τη μπάλα, με πολλές επαφές, ενώ συμμετέχω πολύ στην αμυντική λειτουργία».

Για την καλή άμυνα, ξανά με 0 παθητικό: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα καλής δουλειάς, συνεχίζουμε χωρίς να δεχόμαστε γκολ, δουλεύουμε σκληρά σε αυτό το κομμάτι και αισθανόμαστε ότι το αποτέλεσμα έρχεται φυσιολογικά»

Για την καλή ψυχολογία: «Όταν βλέπεις τη δουλειά σου να γίνεται πράξη και παίρνεις καλά αποτελέσματα, έτσι παίρνει αυτοπεποίθηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα