ΑΕΚ: Εκανε Αγιασμό

ΑΕΚ: Εκανε Αγιασμό

Gazzetta team
ΑΕΚ: Εκανε Αγιασμό

bet365

Η Ενωση έκανε Αγιασμό στα Σπάτα πριν την έναρξη της προπόνησης, με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής να στέλνει μήνυμα ενότητας στους Κιτρινόμαυρους.

Παραμονή του αγώνα με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έκανε τον Αγιασμό για τη φετινή σεζόν. Αυτός έγινε στην κλειστή αίθουσα πάνω από το προπονητήριο λόγω του ισχυρού ανέμου στα Σπάτα, με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου να στέλνει το μήνυμα του στους Κιτρινόμαυρους.

«Να είστε αγαπημένοι και με ομόνοια και αν είστε μαζί μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας», είπε ο Μητροπολίτης, ο οποίος ζήτησε να φωτογραφηθεί με όλη την ομάδα. «Για εμάς ήταν μεγάλη τιμή Σεβασμιώτατε», είπε εκ μέρους της ομάδας ο Βασίλης Δημητριάδης, ενώ στα Σπάτα ήταν και ο τεχνικός διευθυντής Ιλια Ιβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα