ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Βαρέλα για Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Βαρέλα για Ατρόμητο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Βαρέλα για Ατρόμητο

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα, όπως αναμενόταν, προπονήθηκε κανονικά δίχως το παραμικρό πρόβλημα την Πέμπτη και τίθεται στη διάθεση του Φερέιρα για το ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στον «δικέφαλο του βορρά» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου στο Περιστέρι κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα ρυθμό και ένταση.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (12.09) είχε πολλή δουλειά ξανά στον τομέα της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στην φυσική κατάσταση.

Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα χωρίς πρόβλημα, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ομάρ Ελ Καντουρί ολοκλήρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, έκαναν κάποια σημαντικά τεστ ετοιμότητας και την Παρασκευή θα δοκιμάσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Αύριο (13/9) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα