Μεγάλη διαφορά με Γκούτι, ενεργοποιεί την εναλλακτική λίστα ο Άρης

Μεγάλη διαφορά με Γκούτι, ενεργοποιεί την εναλλακτική λίστα ο Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μεγάλη διαφορά με Γκούτι, ενεργοποιεί την εναλλακτική λίστα ο Άρης

bet365

Η οικονομική απόσταση μεταξύ του Άρη και του Γκούτι αποδεικνύεται αγεφύρωτη κι έτσι οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να αποταθούν σε άλλες λύσεις. Στο προσκήνιο η περίπτωση του Μίροσλαβ Τζούκιτς και δύο ακόμη Ισπανών προπονητών.

Ανεξαρτήτως της επιθυμίας για συνεργασίας, είναι προφανές ότι είναι τουλάχιστον αδύνατο να βρεθεί σημείο επαφής μεταξύ του Άρη με τον Γκούτι. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, καθώς ζήτησε και παρακολούθησε αγώνες της ομάδας, ενώ ήρθε σε επαφή και με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Άρη. Εκτιμώντας μάλιστα ότι ο 43χρονος προπονητής στοιχειοθετούσε την καλύτερη λύση, οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε οικονομική υπέρβαση (σ. σ. βάσει του ποσού που είχαν αποφασίσει να διαθέσουν αρχικά) για να τον πείσουν να αναλάβει, η οικονομική διαφορά παρέμεινε στα επίπεδα των 250-300 χιλιάδων ευρώ, δεδομένου του ότι ο Γκούτι ζήτησε ένα ποσό της τάξεως των 800.000 ευρώ. Κι έτσι το κεφάλαιο Γκούτι προφανώς δείχνει να κλείνει για τον Άρη.

Αυτό σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν άλλες λύσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προταθεί ο Μίροσλαβ Τζούκιτς. Ο 53χρονος Σέρβος προπονητής μετρά πολλά χρόνια στα ισπανικά Πρωταθλήματα, αλλά η τελευταία του… δουλειά ήταν στην Παρτίζαν Βελιγραδίου. Είχαν προηγηθεί οι συνεργασίες με Χέρκουλες, Βαγιαδολίδ, Βαλένθια, Κόρδοβα. Ο Τζούκιτς είναι μεταξύ των λύσεων που σκέφτονται στον Άρη, όχι όμως η βασική.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ. Ο 51χρονος Ισπανός προπονητής είναι στη λίστα των υποψηφίων. Στο παρελθόν κάθισε στον πάγκο των Ράγιο Βαγεκάνο, Χιχόν, Γρανάδας και τελευταία του συνεργασία ήταν αυτή με την Κόρδοβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα