Η συνάντηση Χαριστέα-Γκούτι και η θετική σκέψη του Ισπανού

Η συνάντηση Χαριστέα-Γκούτι και η θετική σκέψη του Ισπανού

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η συνάντηση Χαριστέα-Γκούτι και η θετική σκέψη του Ισπανού

bet365

Ο Γκούτι χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρων το project του Άρη στη συνάντηση που είχε με τον Άγγελο Χαριστέα και σ’ αυτήν που θα ακολουθήσει αύριο (9/9) θα φανεί αν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων».

Ο Άγγελος Χαριστέας ταξίδεψε στην Ισπανία για να συναντηθεί τόσο με τον Φερνάντο Ιέρο όσο και με τον Γκούτι. Η περίπτωση του πρώτου, ευθύς εξαρχής, φαινόταν αδύνατη τόσο για οικονομικούς λόγους καθώς επίσης γιατί βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα, ενώ περιμένει και την Εθνική Ισπανίας. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στην προοπτική του Άρη.

Η αντίστοιχη του Γκούτι είναι πιο ξεκάθαρη, αυτό φάνηκε από τις συζητήσεις που προηγήθηκαν του ταξιδιού του Άγγελου Χαριστέα στη Μαδρίτη. Αυτό επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια της συνάντησης του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης με τον Ισπανό. Συν τοις άλλοις, σε αντίθεση με τον Ιέρο, ο Γκούτι είχε ζητήσει και είχε πάρει στα χέρια του «εικόνα» από τους αγώνες του Άρη. Αυτή η ενέργεια έδειξε ξεκάθαρα τις σκέψεις του 43χρονου προπονητή. Δεν έχει φτάσει στο επίπεδο της τελικής απόφασης, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική του Άρη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ανέλυσε το project του Άρη, ο Ισπανός το χαρακτήρισε «ενδιαφέρων», δίχως όμως να προκύψει οριστική εξέλιξη. Ο Άγγελος Χαριστέας εξήγησε στον 43χρονο ότι δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του και οι δύο άνδρες προβλέπεται να συναντηθούν και αύριο (9/9) όπου ακόμη και στην περίπτωση που δεν υπάρξει οριστική απάντηση, σίγουρα θα προκύψουν συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία θα οδηγήσουν τον Άρη στην τελική επιλογή.

Ο Άγγελος Χαριστέας είπε ξεκάθαρα εξάλλου ότι ήδη έχει συζητήσει με 1-2 προπονητές οι οποίοι έχουν ενδιαφέρον ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Άρη. Ο Χαριστέας θα επιστρέψει στην Ελλάδα, εκτός απροόπτου, την Τρίτη (10/9) όπου και θα έχει συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη έχοντας πλέον ξεκάθαρα δεδομένα στα χέρια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα