Παναθηναϊκός: Δοκιμή με Νούνες στην θέση του αμυντικού χαφ

Παναθηναϊκός: Δοκιμή με Νούνες στην θέση του αμυντικού χαφ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δοκιμή με Νούνες στην θέση του αμυντικού χαφ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Γιώργο Δώνη να δοκιμάζει τον Νούνες ενόψει Άρη. Ντεμπούτο για Σένκεφελντ και Μπεκ.

Φιλικό παιχνίδι, στο οποίο ο Γιώργος Δώνης έκανε αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα, έδωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αθηνών. Το Τριφύλλι ηττήθηκε 1-0, ωστόσο, αυτό που αποτελεί είδηση είναι η δοκιμή του Νούνες σε ρόλο αμυντικού μέσου ενόψει του αγώνα με τον Άρη, στον οποίο θα απουσιάζει ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Παράλληλα, ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Ούφε Μπεκ. Αμφότεροι θέλουν χρόνο και ρυθμό για να φτάσουν σε επίπεδα ετοιμότητας ικανά που θα τους δώσουν μια θέση στην ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (46’ Ινσούα), Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος (46’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (46’ Σένκεφελεντ) Νούνες, Θεοχάρης, Ζαχίντ (65’ Αθανασακόπουλος), Μολό (46’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης (46’ Σερπέζης), Περέα (46΄Βέργος).

Απόλλωνας: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο (30' λ. τρ. Κυριακίδης, 60' Χειρίτραντας), Κύργιας, Βαφέας, Ρώσση (46' Βιτλής), Αγρόδημος (60' Κραγιόπουλος), Λαγός (60' Μπλάζιτς), Καραγκούνης (60' Μπαστιάνος), Ιριτιέρ (60' Παυλίδης), Γιαννιτσάνης (46' Βουό), Βάρκας (60' Λάμπη).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα