Με Βέλεθ και Μπάσα η προπόνηση του Άρη

Με Βέλεθ και Μπάσα η προπόνηση του Άρη

Gazzetta team
Με Βέλεθ και Μπάσα η προπόνηση του Άρη

bet365

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους διεθνείς να απουσιάζουν, αλλά τους Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα.

Απών και ο Μπράουν Ιντέγε που πήρε άδεια. «Επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Η προπόνηση, που έγινε υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή, ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το Βόλο Ν.Π.Σ. ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν οι Φραν Βέλεθ και Μίτζεν Μπάσα. Απουσίαζαν οι διεθνείς Γιάννης Φετφατζίδης, Λίντσεϊ Ρόουζ, Μιχάι Κόρχουτ και Φαμπιάν Έμαν, καθώς και ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος έχει άδεια. Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα