Αραούχο: «Αγαπώ και σέβομαι την ΑΕΚ και τον πρόεδρό της, δεν υπήρξε θέμα επιστροφής» (pic)

Gazzetta team
Αραούχο: «Αγαπώ και σέβομαι την ΑΕΚ και τον πρόεδρό της, δεν υπήρξε θέμα επιστροφής» (pic)

bet365

Διευκρινιστικό σχόλιο έκανε ο Σέρχιο Αραούχο έπειτα από τα όσα έγραψε αρχικά σε ανάρτηση της ΑΕΚ στο Instagram.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Στουτγκάρδη - Μπόχουμ και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Αργεντινός άσος απάντησε σε ένα φίλο της Ένωσης κάτω από μια ανάρτηση στο Instagram ότι «ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν με θέλει στην ομάδα».

Ο ίδιος ο Αραούχο έσπευσε ωστόσο να γράψει λίγο αργότερα ένα διευκρινιστικό σχόλιο, τονίζοντας πως αγαπάει την ΑΕΚ, σέβεται τους ανθρώπους της ομάδας και τον πρόεδρο, προσθέτοντας ότι το φετινό καλοκαίρι δεν τέθηκε θέμα επιστροφής του.

«Δεν ήθελα με τίποτα να δημιουργήσω κανένα θέμα ειδικότερα μετά από μια νύχτα τόσο καλή όπως αυτή που είχε η ΑΕΚ. Αγαπάω τον σύλλογο, σημαίνει πολλά για μένα και σέβομαι όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ και κυρίως τον πρόεδρό της. Ήθελα απλά να πω στους οπαδούς της ΑΕΚ που επιμένουν να επιστρέψω ότι κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού δεν υπήρξε κανένα θέμα επιστροφής μου», έγραψε ο «Τσίνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα