Βάζουν κάτω τα δεδομένα και αποφασίζουν για προπονητή στον Άρη

Βάζουν κάτω τα δεδομένα και αποφασίζουν για προπονητή στον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βάζουν κάτω τα δεδομένα και αποφασίζουν για προπονητή στον Άρη

bet365

Δίχως να έχει σύμμαχο τον χρόνο, ο Άρης υποχρεούται να τρέξει τις διαδικασίες επιλογές του αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη έχοντας δύο περιπτώσεις Ελλήνων προπονητών και τσεκάροντας ταυτόχρονα και ξένους τεχνικούς.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι λίγο πολύ γνωστά από τη στιγμή της παραίτησης του Παντελίδη από την τεχνική ηγεσία. Ομοίως και τα δεδομένα. Η πρώτη σκέψη του Θόδωρου Καρυπίδη ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά υπάρχει απόσταση τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στο αντίστοιχο των… φιλοδοξιών. Υπό την έννοια ότι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα να δουλέψει στο εξωτερικό, προς αυτήν την κατεύθυνση προτάθηκε η περίπτωσή του σε διάφορες ομάδες και το ζήτημα είναι αν θα επιμείνει σ’ αυτήν την απόφαση.

Η πρόταση του Άγγελου Χαριστέα είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Είναι γνωστή η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, κυρίως όμως το επίπεδο εκτίμησης του έμπειρου τεχνικού από τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης. Η άποψη του Χαριστέα είναι ότι θα πρέπει να προσληφθεί προπονητής ο οποίος θα ανταποκρίνεται σε τρία βασικά κριτήρια. Πρώτον: Γνώση της ελληνικής πραγματικότητας αλλά και των χαρακτηριστικών των παικτών που παίζουν στο Πρωτάθλημα. Δεύτερον: Γνώστης του περιβάλλοντος του Άρη. Τρίτον: Ισχυρή προσωπικότητα που θα επιβάλλεται στα αποδυτήρια. Ο Δέλλας ανταποκρίνεται και στα τρία κριτήρια, γι’ αυτόν τον λόγο (όχι απλά προτάθηκε, αλλά) έγινε συζήτηση μαζί του τόσο για το οικονομικό σκέλος όσο και για το τιμ που θα τον συντροφεύσει σε περίπτωση που αναλάβει. Κι αυτή η υπόθεση όμως έχει δυσκολίες καθώς υπάρχει οικονομική απόσταση.

Τα παραπάνω δεδομένα δείχνουν τους λόγους για τους οποίους οι «κίτρινοι» τσεκάρουν και ξένους προπονητές όπου και σ’ αυτήν την περίπτωση, θέλουν να έχουν γνώση της ελληνικής πραγματικότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα