ΠΑΟΚ: «Απορρίφθηκαν προτάσεις πέντε εκατομμυρίων για τον Σφιντέρσκι»

ΠΑΟΚ: «Απορρίφθηκαν προτάσεις πέντε εκατομμυρίων για τον Σφιντέρσκι»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Απορρίφθηκαν προτάσεις πέντε εκατομμυρίων για τον Σφιντέρσκι»

bet365

Μέσα ενημέρωσης στην Πολωνία αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει προτάσεις που φτάνουν ως και τα πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, αφού ο Αμπέλ Φερέιρα δεν θέλει να τον δει εκτός Τούμπας.

Ο αποκλεισμός του «Δικέφαλου του Βορρά» από τους ομίλους του Europa League φέρνουν τον σύλλογο σε δεινή οικονομική θέση και τα σενάρια για πωλήσεις ποδοσφαιριστών έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Πολωνία, που ασχολούνται με τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ λόγω του συμπατριώτη τους, Κάρολ Σφιντέρσκι, οι Θεσσαλονικείς έχουν δεχθεί για τον επιθετικό τους προτάσεις που φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, ενώ αναφέρουν και το όνομα της Ντιναμό Κιέβου ως μια εκ των ενδιαφερόμενων.

Ωστόσο, έχουν απορριφθεί έπειτα από εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα, που θέλει τον Πολωνό φορ στην ομάδα του. Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος έχει ήδη δυο γκολ στη φετινή σεζόν και ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά τις ικανότητές του, ώστε να επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα