AEK: Αλλαγή δεδομένων και έξοδος για Τσόσιτς!

AEK: Αλλαγή δεδομένων και έξοδος για Τσόσιτς!

Γιώργος Τσακίρης
AEK: Αλλαγή δεδομένων και έξοδος για Τσόσιτς!

bet365

Στην αρχή της εβδομάδας ο Σέρβος στόπερ ενημερώθηκε σε ραντεβού ότι θα χει την ευκαιρία του, λίγες μέρες μετά (προ Ίβιτς) η απόφαση άλλαξε ξανά και δεν υπολογίζεται!

Με προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη ακυρώνεται η απόφαση για δεύτερη ευκαιρία στον Ούρος Τσόσιτς η οποία είχε δοθεί στον παίκτη στην αρχή της εβδομάδας. Όλα αυτά προτού αναλάβει βέβαια ο Ίλια Ίβιτς αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα που μας πέρασε ο Σέρβος στόπερ ενημερώθηκε σε ραντεβού που είχε με ανθρώπους της διοίκησης ότι θα του δοθεί μια ευκαιρία με τα νέα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Γι αυτό άλλωστε και μετά τη συνάντηση αυτή είχε προκύψει το θέμα επαναδραστηριοποίησης του Τσόσιτς.

Ωστόσο λίγα 24ωρα μετά επικοινώνησαν (και δεν συνάντησαν αυτή τη φορά) εκ νέου με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό και του γνωστοποίησαν ότι δεν υπολογίζεται και θα απομακρυνθεί από την ΑΕΚ ως ελεύθερος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα