Διαμαντόπουλος: «Ο Άρης είναι ομάδα με ταυτότητα»

Διαμαντόπουλος: «Ο Άρης είναι ομάδα με ταυτότητα»

Gazzetta team
Διαμαντόπουλος: «Ο Άρης είναι ομάδα με ταυτότητα»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε επέμβαση αλλά και για τον Άρη της επόμενης περιόδου.

Το πρωί της Πέμπτης (29/8) η ΠΑΕ Άρης επικύρωσε την παραμονή του έμπειρου επιθετικού, ενώ ο ίδιος με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, αναφέρθηκε στην ομάδα αλλά και επέμβαση που υποβλήθηκε στη μέση. «Οι πόνοι είχαν φτάσει στο απροχώρητο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ, να κοιμηθώ, η επέμβαση ήταν η τελευταία λύση, αλλά αναγκάστηκα να την κάνω. Γενικώς πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, σ’ εκείνα τα παιχνίδια με τα Γιάννινα και την Ξάνθη η οποία με χρειαζόταν κι έπρεπε να παίξω. Έσφιξα τα δόντια και έπαιξα».

Αναφερόμενος στην επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα, απάντησε: «Είναι μια τεράστια προσωπικότητα, έχει συνδέσει το όνομά του με την Εθνική και τον Άρη, γενικώς είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και θα βοηθήσει».

Καταθέτοντας την άποψή του για την ομάδα είπε ότι… «είναι καλύτερη από πέρυσι. Πληρώσαμε το κακό πρώτο παιχνίδι με την Μόλντε στα διπλά παιχνίδια του Europa league. Στο ματς με τον ΟΦΗ, η ομάδα έπαιξε αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Γενικώς όμως είμαστε ομάδα με ταυτότητα, η οποία ξέρει πως να σταθεί στο γήπεδο. Δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ», είπε κι εκεί ρωτήθηκε για τον Ιντέγε. «Είναι τεράστιος παίκτης. Κάνει πολλή δουλειά στην ομάδα και συγκυριακά δεν έχουν έρθει τα γκολ. Όταν θα έρθουν τα 2-3 πρώτα, θα λυθούν τα πόδια του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα