Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα για να κλείσει και τυπικά ο Μπενζιά, ακολουθεί ο Λοβέρα (pics & vid)

Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα για να κλείσει και τυπικά ο Μπενζιά, ακολουθεί ο Λοβέρα (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έφτασε Αθήνα για να κλείσει και τυπικά ο Μπενζιά, ακολουθεί ο Λοβέρα (pics & vid)

bet365

Ο Γιασίν Μπενζιά αφίχθη το απόγευμα της Πέμπτης στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό. Παίρνει σειρά αργά το βράδυ ο νεαρός Λοβέρα.

Ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός θα κλείσει από την Λιλ με δανεισμό. Ο Μπενζιά ήρθε στην Ελλάδα λίγο μετά τις 17.00 μαζί με τον agent του. Αργά το βράδυ θα φτάσει στην χώρα μας και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Λοβέρα που θα πάρει μεταγραφή στους Πειραιώτες από τη Ροζάριο.

Γεννημένος στις 8 Σεπτεμβρίου του 1994 στην Γαλλία ο Γιασίν Μπενζιά αγωνίζεται εξτρέμ, επιτελικός χαφ και ακόμα και κρυφός κυνηγός. Στην καριέρα του έχει παίξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ακόμα και ως φορ. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλγερίας αλλά έχει και γαλλικό διαβατήριο.
Πέρυσι στην Τουρκία με την Φενέρ είχε 22 ματς με 3 ασίστ. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, την πιο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας. Ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο απ' όλους για να με κλείσει. Έχει πολύ καλούς παίκτες όπως τον Βαλμπουενά και θέλω να κάνω μία πολύ καλή χρονιά. Είχα πάρει την απόφασή μου πριν από την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό αλλά είχα αποφασίσει από πριν καθώς συζητούσαμε από τον Ιούλιο». Από το Gazzetta είχατε ενημερωθεί και χθες και τις προηγούμενες ημέρες για τις εξελίξεις σε αυτήν την μεταγραφή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να κάνω μεγάλα πράγματα με τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είμαι πολύ περήφανος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Ήταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτηση μου. Είναι μια καινούρια πρόκληση για εμένα και ήρθα εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Βαλμπουενά. Ανυπομονώ να κάνω μία πολύ καλή σεζόν.
Είναι πολύ σημαντικό ότι θα αγωνιστούμε στο Champions League, αλλά είχα πάρει την απόφαση μου πριν πάρουμε την πρόκριση. Από τον Ιούλιο είχαμε μιλήσει και ήθελα πολύ να έρθω».
ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ
'18-'19: Φενέρ με 22 ματς και 3 ασίστ
'17-'18: Λιλ με 33 ματς - 2 γκολ - 5 ασίστ
'16-'17: Λιλ με 29 ματς - 3 γκολ - 4 ασίστ
'15-'16: Λιόν με 30 ματς - 6 γκολ
'14-'15: Λιόν με 13 ματς - 2 γκολ
'13-'14: Λιόν με 19 ματς - 2 γκολ - 2 ασίστ
'12-'13: Λιόν με 20 ματς - 2 γκολ - 1 ασίστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα