Ολυμπιακός: Φόβοι πως θα μείνει έναν μήνα off ο Σεμέδο

Ολυμπιακός: Φόβοι πως θα μείνει έναν μήνα off ο Σεμέδο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Φόβοι πως θα μείνει έναν μήνα off ο Σεμέδο

bet365

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λόγω του προβλήματός του στο γόνατό του υπάρχει κίνδυνος να τεθεί εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει τελική ή επίσημη επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση υπάρχει φόβος ο Σεμέδο να τεθεί off για περίπου έναν μήνα λόγω του προβλήματός του στο γόνατό του. Ο Ρούμπεν Σεμέδο ως γνωστόν είχε χτυπήσει στο ματς της Ρωσίας με την Κρασνοντάρ και έγινε αλλαγή από τον Παπέ Σισέ.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ φαίνεται πως έχει υποστεί μία κάκωση στον μηνίσκο του δεξιού του γονάτου. Μετά το ματς με την Κρασνοντάρ εξάλλου οι πληροφορίες έκαναν λόγο για απουσία 2 με 3 εβδομάδων αλλά όπως προέκυψε την Τετάρτη θα είναι λίγο περισσότερο. Ο ίδιος ο Σεμέδο πάντως με ανάρτησή του στο Instagram υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει σύντομα και ότι δεν τον σταματά τίποτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα