Σουντανί: «Ευχαριστημένος που γύρισα»

Σουντανί: «Ευχαριστημένος που γύρισα»

Gazzetta team
Σουντανί: «Ευχαριστημένος που γύρισα»

bet365

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην επιστροφή του στα γήπεδα, μετά από τόσους μήνες αποχής
Ικανοποιημένος από την αποψινή νίκη του Ολυμπιακού ήταν ο Σουντανί, ο οποίος μιλώντας στη NOVA στάθηκε και στην επιστροφή του στα γήπεδα. «Ευχαριστώ την ομάδα και τη συγχαίρω για την νίκη. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά πάντα η αρχή είναι δύσκολη. Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα, 10 μήνες μετά τον τραυματισμό μου και είμαι χαρούμενος που βρήκα τον ανταγωνισμό και ξαναμπήκα στον αγωνιστικό χώρο», είπε αρχικά και συνέχισε. «Είμαι υποχρεωμένος να δείξω χαρακτήρα, γιατί ήταν το πρώτο ματς εδώ, γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός και είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου».
Για το αν του άρεσε στη θέση που έπαιξε, σχολίασε ότι «πάντα παίζω δεξιά ή αριστερά, αλλά ο κόουτς θέλει άνθρωπο πίσω από τον επιθετικό. Είμαι στη διάθεσή του και από τη στιγμή που μου είπε πως το είχε ανάγκη, ήμουν στη διάθεσή του να βοηθήσω».
Για την πρεμιέρα ανάμεσα σε δύο πολύ σημαντικά ευρωπαϊκά ματς είπε πως «είναι δύσκολο να ξεκινήσεις μετά από τέτοιου είδους παιχνίδια το πρωτάθλημα. Είχαμε ένα υπέροχο παιχνίδι απέναντι στην Κράσνονταρ. Είχαμε ενέργεια, αλλά δεν πρέπει να κοιμόμαστε ποτέ. Πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Τώρα ανυπομονούμε για το ματς με την Κράσνονταρ. Έχουμε μια καλή ομάδα και θα πάρουμε την πρόκριση».
Μετά αναφέρθηκε στις χαμένες του ευκαιρίες. «Έχουμε κάνει καλή δουλειά, δεν είναι εύκολο όμως γιατί ήμουν 10 μήνες έξω. Θέλω, όμως, να βελτιώσω τη συγκέντρωσή μου για να πετύχω γκολ». Κλείνοντας στάθηκε και στην εμφάνιση του Παπαδόπουλου. «Τον συγχαίρω, έκανε πολύ καλή εμφάνιση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα