ΠΑΟΚ: Η αποστολή του πρωταθλητή για την πρεμιέρα

ΠΑΟΚ: Η αποστολή του πρωταθλητή για την πρεμιέρα

ΠΑΟΚ: Η αποστολή του πρωταθλητή για την πρεμιέρα

bet365

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο Αμπέλ Φερέιρα στην αποστολή για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό. Η τελευταία προπόνηση περιλάμβανε τακτική, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί, ο Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές πάνω στο κομμάτι της τακτικής, ενόψει της μάχης με τους Αγρινιώτες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι 20 της «ασπρόμαυρης» αποστολής είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Αουγκούστο, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Στοχ, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα