Παναιτωλικός: Χωρίς Μοράρ στην Τούμπα

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Χωρίς Μοράρ στην Τούμπα

bet365

Χωρίς τον Βλαντ Μοράρ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από μια ίωση, θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στο αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την αποστολή για την πρώτη αγωνιστική της σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο ντεμπούτο του Λουίς Κάστρο στον πάγκο.

Πέρα από τους μακροχρόνια τραυματίες, από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Μοράρ, ο οποίος είναι άρρωστος και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, ενώ εκτός έμεινε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Ράσμους Σιέστεντ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Στην αποστολή του Παμναιτωλικού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Σανιά, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα