Ολυμπιακός: Το stop για Λαζάρ Μάρκοβιτς και οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μαρτίνς για Αστέρα

Ολυμπιακός: Το stop για Λαζάρ Μάρκοβιτς και οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μαρτίνς για Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το stop για Λαζάρ Μάρκοβιτς και οι αλλαγές που σκέφτεται ο Μαρτίνς για Αστέρα

bet365

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Λαζάρ Μάρκοβιτς έπεσε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό αλλά δεν κρίθηκε επαρκής για τα... θέλω της ομάδας. Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον Αστέρα και το εξαιρετικό ποστ του Τοροσίδη.

Στα 25 του χρόνια ο Μάρκοβιτς είχε βρεθεί χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Φούλαμ. Το όνομά του τέθηκε στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού ωστόσο και οι Μοντέστο - Καρεμπέ αλλά και ο Μαρτίνς απέρριψαν αυτήν την λύση του Σέρβου - που παίζει και στα άκρα και πίσω από τον φορ - διότι πολύ απλά δεν κρίνεται ότι είναι στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και στα... θέλω των ερυθρόλευκων στην παρούσα φάση. Πέρυσι ο Λαζάρ Μάρκοβιτς είχε παίξει μόνο τρία ματς και είχε ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό σκέλος ο Μαρτίνς θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Μία εκτίμηση 11άδας είναι: Σα κάτω από τα γκολπόστ, Τοροσίδης δεξιά και Κούτρης ή Τσιμίκας αριστερά, κέντρο άμυνας με Σισέ και Μεριά, στον άξονα οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, πίσω από τον Ελ Αραμπί ο Σουντανί και άκρα με Ραντζέλοβιτς και Ποντένσε ή Μασούρα. Τέλος με αφορμή την έναρξη της Super League 1 ο Τοροσίδης ανέβασε ένα εξαιρετικό ποστ, που μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα