Αυγενάκης: «Άμεσα και ορατά αποτελέσματα κατά της βίας»

Gazzetta team
Αυγενάκης: «Άμεσα και ορατά αποτελέσματα κατά της βίας»

bet365

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για τις αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα κατά της βίας, μετά τη συνάντηση με φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με EΠΟ, FIFA, UEFA, Super League 1 & 2 και τόνισε ότι τα αποτελέσματα από τα μέτρα εναντίον της βίας θα είναι άμεσα και ορατά στους Έλληνες φιλάθλους.

«Όταν υπάρχει ουσιαστική συνεργασία και εμπιστοσύνη μέσα από διάλογο είναι βέβαιο ότι υπάρχει ικανοποίηση. Πέρα από τα φορολογικά θέματα -που δημιουργούν μια ρευστότητα που χρειάζονται αυτή τη στιγμή οι ομάδες και για αυτό τρέξαμε τις διαδικασίες- το μεγαλύτερο θέμα που απασχολεί είναι η ασφάλεια και η αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Η συζήτηση δεν περιορίστηκε σε ωραίες προθέσεις και ευχολόγια», ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού και πρόσθεσε:

«Ανοίξαμε όλα τα χαρτιά μας. Σε συνέχεια σύσκεψης που είχα με τον αρμόδιο υπουργό προστασίας του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και μιας δεύτερης σύσκεψης με τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη, κ.Οικονόμου και τον κ. Τσιάρα, υπουργό δικαιοσύνης, σήμερα συζητήσαμε με τις κεφαλές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία που έχουμε».

Στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «Συζητήσαμε όλα τα ζητήματα που είναι άμεσα εφαρμόσιμα. Θέσαμε ένα δεύτερο στάδιο και ένα τρίτο στάδιο ζητημάτων που πρέπει να τρέξουν. Υπάρχει συμφωνία και για αυτό είμαι βέβαιος πως πολύ σύντομα τόσο από πλευράς του υπουργείου μας, όσο και ζητήματα που αφορούν νομοθετικά πρωτοβουλίες άλλων υπουργείων, θα γίνουν σύντομα νόμοι του κράτους με τη δική μας παρακολούθηση.

Είμαι βέβαιος για την εφαρμογή τους και τα άμεσα αποτελέσματα γιατί και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Θέλουμε να επιστρέψουν οι οικογένειες στα ελληνικά γήπεδα. Θα το καταφέρουμε όταν ψηφίσουμε νόμους ή ενεργοποιήσουμε ήδη ψηφισμένους νόμους και να μη λέμε μισόλογα. Να δουλέψουμε μεθοδικά και οργανωμένα. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά πολύ πιο άμεσα στους Έλληνες φιλάθλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα