ΕΡΤ σε Superleague: «Δεν θα υπάρξει μετάδοση σε Λαμία, Βικελίδης και Περιστέρι»!

Gazzetta team
ΕΡΤ σε Superleague: «Δεν θα υπάρξει μετάδοση σε Λαμία, Βικελίδης και Περιστέρι»!

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα η ΕΡΤ φέρεται να ενημέρωσε την Super League πως δεν πρόκειται να μεταδώσει τους αγώνες Λαμία-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σλόβαν Μπραντισλάβας - ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Στον «αέρα» είναι τα τηλεοπτικά της Super League σύμφωνα με δημοσίευμα. Όπως αναφέρει η Live Sport, η ΕΡΤ ενημέρωσε τη Λίγκα ότι δεν πρόκειται να μεταδώσει τους αγώνες της πρεμιέρας Λαμία-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα!

Σύμφωνα, πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πρόκειται για κίνηση τακτικής της κρατικής τηλεόρασης, αφού όπως αναφέρει στόχος της ΕΡΤ είναι να κρατήσει τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες που έχουν συμβόλαιο μαζί της με μείωση των χρημάτων που θα τους καταβάλει κατά 12%.

Η κρατική τηλεόραση θέλει να κρατήσει τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες και συγκεκριμένα τον Αρη, τον Ατρόμητο, τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη ενώ η Λαμία φέρεται να έχει συμφωνηθεί να πάει στη Nova. Πάντως, όπως τονίζει το δημοσίευμα αναμένεται έστω και τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα