VAR: Technical test στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη

Δημήτρης Τομαράς
VAR: Technical test στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη

bet365

Συνεχίζονται τα VAR technical tests στα γήπεδα των ομάδων της Super League 1 και μετά το σχετικό τεστ στο γήπεδο του Αστέρα θα γίνει δοκιμή την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.
Η τελευταία χρονικά δοκιμή του νέου συστήματος έγινε στο γήπεδο του Αστέρα στην Τρίπολη. Ειδικότερα σε αγώνα ομάδων Ακαδημιών στο γήπεδο των Αρκάδων πραγματοποιήθηκε το Video Assistant Referee technical test και τα συμπεράσματα των αρμοδίων ήταν θετικά (σ.σ. η τελική έγκριση για τα γήπεδα θα δοθεί από τη FIFA). Ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος κατέφυγε σε τρεις περιπτώσεις στην χρήση του VAR και μάλιστα και στις τρεις υπήρξε αλλαγή της αρχικής απόφασης, με τη βοήθεια των διαιτητών VAR και AVAR, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου και Κώστα Τριανταφύλλου αντίστοιχα. Το επόμενο technical test θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (22 / 08) στο Καραϊσκάκη, το γήπεδο του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα