Αρης: Επιστροφή του Μπρούνο Γκάμα

Αρης: Επιστροφή του Μπρούνο Γκάμα

Gazzetta team
Αρης: Επιστροφή του Μπρούνο Γκάμα

bet365

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν του Αγροτικού με 2-0 και ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του
Ως μία ευκαιρία για τους παίκτες του που δεν έχουν, ως τώρα, πολύ χρόνο συμμετοχής, ήταν για τον Αρη το σημερινό φιλικό του Ευόσμου κόντρα στον Αγροτικό. Οπου είδαμε και πάλι εν δράση τον Μπρούνο Γκάμα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου. Ο Πορτογάλος βέβαια χρειάζεται χρόνο και δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά η ανεπίσημη επιστροφή του σηματοδοτεί πως μετρά αντίστροφα για να γυρίσει στα γήπεδα.
Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-0, χάρις σε δύο γκολ του Τόνσο (2', 81' πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Σόουζα), ενώ φυσικά τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Γκάμα. Ο οποίος έπαιξε 82' και είχε ορισμένες καλές στιγμές. Στο 6' απείλησε με σουτ, στο 44' παραλίγο να βρει δίχτυα αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Αγροτικού, ενώ στο 59' έβγαλε ωραία στον Γιουνές, που δεν κατάφερε να σκοράρει.
Η σύνθεση του Αρη ήταν η εξής: Εμαν (82΄Τσιλιγγίρης), Τσαγκαλίδης, Κωνσταντίνιδης (75΄Κατσουλίδης), Σόουζα (86΄Σεκέρτζης), Μπαγκαλιάννης, Μπάσα (60΄Μπακούτσης), Ντουάρτε (77΄Μαρμαρίδης), Μαρτίνες (60′ Κριμιζάς), Γκάμα (82΄Καλαϊτζής), Τόνσο (86΄Μπαλικτσής), Γιουνές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα