Ολυμπιακός: Έκανε την πιο καλή πρόταση από όλους για τον Ιβάνουσετς! (vid)

Ολυμπιακός: Έκανε την πιο καλή πρόταση από όλους για τον Ιβάνουσετς! (vid)

Ολυμπιακός: Έκανε την πιο καλή πρόταση από όλους για τον Ιβάνουσετς! (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία έχει κάνει την πιο καλή πρόταση για την απόκτηση του 20χρονου χαφ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Λούκα Ιβάνουσετς.
Χαρακτηριστικά το Sportske.jutarnji.hr αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έκανε κρούση 4 εκατ. ευρώ στην Λοκομοτίβα για την απόκτηση του νεαρού και χαρισματικού χαφ. Μάλιστα τονίζεται πως είναι η πιο καλή πρόταση που έχει η ομάδα του για τον Λούκα Ιβάνουσετς αυτήν την στιγμή.
Για τον παίκτη προσέφερε 2.5 εκατ. ευρώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά δεν μπορεί να φτάσει παραπάνω. Στον σύλλογό του πάντως εκτιμούν πως μπορεί να δεχθούν και πιο μεγάλες προτάσεις.
Παρόλα αυτά στην δεδομένη στιγμή ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει το πάνω χέρι για τον εν λόγω χαφ σύμφωνα πάντα με τις κροατικές πηγές. Ο Ιβάνουσετς θεωρείται το next best thing του κροατικού ποδοσφαίρου και φέτος έχει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2 ματς. Πέρυσι είχε 34 αναμετρήσεις με 6 γκολ και 5 ασίστ. Είναι διεθνής με την U21 της Κροατίας και έχει γενικά μεγάλη ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Ιβάνουσετς είναι κυρίως μεσοεπιθετικός (σ.σ. επιτελικός μέσος) αλλά παίζει επίσης εξάρι και στα άκρα της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα