Μιλοβάνοβιτς: «Τα βρήκαμε με τον Ερυθρό Αστέρα για Γκαρσία αλλά δεν έχει συμφωνήσει ο παίκτης»

Δημήτρης Τομαράς
Μιλοβάνοβιτς: «Τα βρήκαμε με τον Ερυθρό Αστέρα για Γκαρσία αλλά δεν έχει συμφωνήσει ο παίκτης»

bet365

Εκ μέρους της Λας Πάλμας ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μίλησε για τις εξελίξεις που αφορούν στον Ματέο Γκαρσία, τονίζοντας πως η ισπανική ομάδα τα έχει βρει με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά όχι ακόμα ο παίκτης. Τι προκύπτει από την Σερβία.
Ειδικότερα ο Μιλοβάνοβιτς είπε στη Novosti για τον Ερυθρό Αστέρα και τον Γκαρσία: «Ο Ερυθρός Αστέρας και η Λας Πάλμας έχουν συμφωνήσει στο ποσό της παραχώρησης του Ματέο Γκαρσία. Τα έχουμε βρει αλλά δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία του Γκαρσία με την ομάδα. Εγώ ως Σέρβος που είμαι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό στηρίζω πιο πολύ την ομάδα της χώρας μου αλλά δεν έχει να κάνει με μένα. Η Λας Πάλμας συμφώνησε σε ότι έπρεπε και τώρα είναι ζήτημα καθαρά του παίκτη».
Το δίκτυο Mozzartsport μετέδωσε πως ο Αργεντίνος εξτρέμ είναι ήδη στο Βελιγράδι για τις τελικές διαπραγματεύσεις και ότι αυτή η μεταγραφή θα αποφέρει 1,8 εκατ. ευρώ στην Λας Πάλμας. Τονίζεται ωστόσο πως ο Ολυμπιακός προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο τεσσάρων ετών με ποσό 2,6 εκατ. ευρώ και πως ο ίδιος ο Ματέο Γκαρσία προτιμούσε τον πειραϊκό σύλλογο. Οι Σέρβοι δίνουν στον παίκτη περίπου 400.000 ευρώ ανά σεζόν για τριετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με τα σέρβικα ρεπορτάζ οι τελικές επαφές (σ.σ. δηλαδή η προσπάθεια να πειστεί ο Γκαρσία και να δώσει θετική απάντηση για το συμβόλαιό του στον Ερυθρό Αστέρα) θα... τρέξουν μέχρι σήμερα Σάββατο (σ.σ. μιας και βρισκόμαστε μετά τις 00.00) και τότε θα κριθούν σχεδόν όλα. Επίσης πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει μέσα στους βασικούς... αντιπάλους του για τον παίκτη τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε πως υπήρξε και ο Άρης που προσπάθησε για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα