«Ο Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Ματέο Γκαρσία!»

«Ο Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Ματέο Γκαρσία!»

Gazzetta team
«Ο Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Ματέο Γκαρσία!»

bet365

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέποντας τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει την κίνησή του για τον Αργεντίνο εξτρέμ πήρε την υπόθεσή στα χέρια του.

Είναι μία από τις περιπτώσεις που κοιτάει ο Ολυμπιακός για την θέση των εξτρέμ. Και σύμφωνα με τους Σέρβους ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται με την συγκεκριμένη περίπτωση. Ο λόγος για τον Ματέο Γκαρσία για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη επίσημη πρόταση στην Λας Πάλμας αλλά τις τελευταίες ώρες έχει κάνει δυνατό μπάσιμο και ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος προκρίθηκε στα play off του Champions League.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Mozzart Sport» της Σερβίας η Λας Πάλμας έκανε δεκτή την πρόταση του 1.8 εκατ. ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα. Μία πρόταση η οποία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου μετά τα 2.5 εκατομμύρια για τον Μποατσί. Μάλιστα η συμφωνία μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Λας Πάλμας είναι αυτό το ποσό να πληρωθεί σε τρεις δόσεις (των 600.000 ευρώ).

Ομως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, χθες το βράδυ άλλαξα τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί έκανε παρέμβαση ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι στο 1.5 εκατ. ευρώ αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τηλεφώνησε στον Ματέο Γκαρσία ανεβάζοντας την πρόταση προς τον παίκτη. Κι αυτό φυσικά είχε επίδραση στα θέλω του Αργεντινού αλλά και των εκπροσώπων του.

Ο Ματέο Γκαρσία θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Λας Πάλμας τα έχει βρει με τον Ερυθρό Αστέρα σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους οι οποίοι καταλήγουν λέγοντας πως η μεταγραφή θα τελειώσει σήμερα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα