Ματέο Γκαρσία: Σκληρό πόκερ Ολυμπιακού και Άρη!

Gazzetta team
Ματέο Γκαρσία: Σκληρό πόκερ Ολυμπιακού και Άρη!

bet365

Άρης και Ολυμπιακός συνεχίζουν μια μεγάλη μάχη για την υπογραφή του Ματέο Γκαρσία από τη Λας Πάλμας! Αβαντάζ των «ερυθρόλευκων» αυτή τη στιγμή για τον παίκτη...

Ο Ματέο Γκαρσία έχει γίνει... μήλον της έριδος για τους Πειραιώτες και τους «κίτρινους» έπειτα από το πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του Άρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη μορφή δανεισμού.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει κάνει καλύτερη πρόταση στη Λας Πάλμας, στην οποία προσφέρει 1,7 εκατομμύρια ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ, έχει κάνει καλύτερη προσφορά και στον παίκτη για τους όρους του συμβολαίου.

Από την πλευρά του, ο Άρης προσφέρει στην ομάδα του Ματέο Γκαρσία 1,5 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του, ωστόσο, εξαντλεί τις πιθανότητές του για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα